Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onion, quartered
- 30 g butter, cut into pieces
- 500 g frozen green peas
- 500 g water
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ground black pepper, to taste
- 10 g fresh mint leaves, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686.8 kJ / 164.2 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 249 mg
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
40min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5min
Pumpkin tahini smash
40min
Boba Cheesecake
6 godz. 45 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Pasta e fagioli
26 godz.
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Blended mixed vegetable soup
45min
Chhole (chickpea curry) and rice
45min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Tuscan White Bean Stew
1h