Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onion, quartered
- 30 g butter, cut into pieces
- 500 g frozen green peas
- 500 g water
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ground black pepper, to taste
- 10 g fresh mint leaves, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686.8 kJ / 164.2 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 249 mg
Alternatieve recepten
Creamy potato mash
30 Min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Salsa verde
5 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Set and forget rice pudding
1 Std. 10 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min