Compatibele versies
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g unsalted butter, plus extra melted to grease
- 60 g plain flour, plus extra to dust
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- ¼ onion
- 3 whole cloves
- 450 g milk
- 1 pinch paprika
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g soft goat's cheese (see Tips)
- 5 eggs, separated
- 1 pinch cream of tartar
- boiling water, to cook
- 50 g soft goat's cheese, to top
- shaved Parmesan cheese, to top
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1173.2 kJ / 280.4 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 316.3 mg
Alternatieve recepten
Sushi Waffles
1h 30min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Savory Three Cheese Tart
1h 50min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Hojicha Canelé
1h 20min
Vegetable and herb seasoning
4 Std.
Pil pil sauce
5 min
Vegetable Shumai
45 Min
Basic vegetable stock
1 Std.
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Lychee sorbet with vodka
8 Std. 15 Min