Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)

Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
8 portions

Ingrediënten

  • unsalted butter plus extra melted to grease
    60 g
  • plain flour plus extra to dust
    60 g
  • Parmesan cheese cut into pieces
    50 g
  • onion
    ¼
  • whole cloves
    3
  • milk
    450 g
  • paprika
    1 pinch
  • sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • soft goat's cheese (see Tips)
    100 g
  • eggs separated
    5
  • cream of tartar
    1 pinch
  • boiling water to cook
  • soft goat's cheese to top
    50 g
  • shaved Parmesan cheese to top
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season

Voeding per 1 portion

Calorieën 280.4 kcal / 1173.2 kJ
Eiwitten 16 g
Vetten 19.4 g
Koolhydraten 10.1 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 10.7 g
Natrium 316.3 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...