Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised chocolate
- 80 g white chocolate, broken into pieces
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts
Plum compote
- 400 g fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 100 g white sugar
Sabayon cream
- 6 egg yolks
- 100 g white sugar
- 30 g sweet wine of choice
- 600 g pouring (whipping) cream
- 250 g mascarpone cheese
- 1 tsp vanilla bean extract
Pistachio chocolate bark
- 100 g white chocolate, broken into pieces
- 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1894.3 kJ / 452.7 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 19.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 112.3 mg
Alternatieve recepten
Hazelnut Coffee
5 min
Hot Chocolate
10 Min
Valentine's Marbled Cake
1h 30min
Apples with cider sabayon sauce
40 Min
Peanut Butter Ice Cream
8u. 20min
Indulgent hot chocolate
25min
Rise and Shine Juice
10 Min
Orange Honey Yogurt Drink
11h 30min
Marshmallow Milk
10 Min
Barley malt powder
97sa 40 dk
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1h 30min
Salted Caramel Ice Cream
30min