Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised chocolate
- 80 g white chocolate, broken into pieces
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts
Plum compote
- 400 g fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 100 g white sugar
Sabayon cream
- 6 egg yolks
- 100 g white sugar
- 30 g sweet wine of choice
- 600 g pouring (whipping) cream
- 250 g mascarpone cheese
- 1 tsp vanilla bean extract
Pistachio chocolate bark
- 100 g white chocolate, broken into pieces
- 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1894.3 kJ / 452.7 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 19.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 112.3 mg
Alternatieve recepten
Neapolitan pizza
1h 30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Boulangère potatoes
1 Std. 40 Min
Easy citrus pie
1 godz.
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3 Std. 25 Min
Placki (Thermomix® Cutter)
35 min
Lemon glaze madeleines
24h 30min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min