Apparaten en Accessoires
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
184.2 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Vetten
31.3 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
11.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Cranberry Sauce
1 Std.
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 Min
Fermented Onions (with Cutter)
72 Std. 30 Min
Celeriac Remoulade
Keine Bewertungen
Sweet Cucumber Pickles
48 Std. 20 Min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Spanakopita
2 Std. 10 Min