Apparaten en Accessoires
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 45min
2 portions
Ingrediënten
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip), reserving the pod for later use1
Poached Pears
-
red wine fruity and light720 g
-
golden caster sugar100 g
-
honey1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon sticks halved2
-
cloves3
-
Conference pears peeled2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
96 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
3818 kJ /
913 kcal
Vetten
13 g
Vezels
7.6 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
127 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Calendar 2022
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Lemon Posset
2u. 40min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Leek and Potato Soup
40min
Orange and Pear Pavlova
5u.
Miso Fudge
2u.
Hollandaise Sauce
15min
Cauliflower Cheese
50min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16u.
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1u.
Bacon and Cabbage Risotto
1u.
Cauliflower Cheese Soup
30min