Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crème Anglaise
- 300 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip), reserving the pod for later use
Poached Pears
- 720 g red wine, fruity and light
- 100 g golden caster sugar
- 1 tsp honey
- 2 star anise
- 2 cinnamon sticks, halved
- 3 cloves
- 2 Conference pears, peeled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3818 kJ / 913 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 127 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 96 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min
Tartare Sauce
10 min
Pollock in Champagne Sauce
Geen beoordelingen
Bern-style Rösti (TM6)
40 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1j 15 menit
Iced Tea with a Honey and Mint Syrup and Fruit Ice Cubes
3 godz. 40 min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1j 15 menit
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 menit
Baba Ganoush
1j
Best Basic Houmous
5 menit