![Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/23a8dc9c-a09d-43f5-9c29-6bcbb1ec70cc/Derivates/09064732-faa7-4b72-bfe3-1d09a1dc481f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crème Anglaise
- 300 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip), reserving the pod for later use
Poached Pears
- 720 g red wine, fruity and light
- 100 g golden caster sugar
- 1 tsp honey
- 2 star anise
- 2 cinnamon sticks, halved
- 3 cloves
- 2 Conference pears, peeled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3818 kJ / 913 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 127 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 96 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelised sherry vinaigrette
25min
Apple Pâtes de Fruits
6h 15min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Tiramisu
5h 20 min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15min
Sumac and Quinoa Lavosh
2h
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1h 30min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min