Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crème Anglaise
- 300 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip), reserving the pod for later use
Poached Pears
- 720 g red wine, fruity and light
- 100 g golden caster sugar
- 1 tsp honey
- 2 star anise
- 2 cinnamon sticks, halved
- 3 cloves
- 2 Conference pears, peeled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3818 kJ / 913 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 127 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 96 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Vegetarian Pizza (TM6)
Geen beoordelingen
Yakisoba Rice Vermicelli
40min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15min
Ice Queen Cake
4h
Grape and Cava Trifle
4 godz. 30 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1h