
Apparaten en Accessoires
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 45min
2 portions
Ingrediënten
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip), reserving the pod for later use1
Poached Pears
-
red wine fruity and light720 g
-
golden caster sugar100 g
-
honey1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon sticks halved2
-
cloves3
-
Conference pears peeled2
Voeding per 1 portion
Calorieën
913 kcal /
3818 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
13 g
Koolhydraten
127 g
Vezels
7.6 g
Verzadigd vet
5.5 g
Natrium
96 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Calendar 2022
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland