Compatibele versies
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chipotle Mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 3 tsp chilli paste (chipotle)
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lime juice (approx. ½ lime)
- 1 pinch sea salt, to taste
Croquettes
- 500 g water
- 5 large eggs
- 2 corn on the cob (approx. 180 g)
-
100
g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
of 100 g vintage Cheddar cheese, cut into pieces (3 cm) - 30 g unsalted butter
- 30 g olive oil, plus extra for frying (approx. 250 - 300 g)
- 30 g brown onion, cut into pieces
-
1
fresh jalapeño chilli, deseeded if preferred and cut into halves
of 2 - 3 Tbsp pickled jalapeño chillies, drained - 90 g plain flour
- 400 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 300 g breadcrumbs
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1141 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Arancini
2h 10min
Eggnog Ice Cream
10h 50min
Béchamel Sauce
15min
Asian Vinaigrette
5min
Béchamel Sauce
15min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Lamb Koftas
1h 30min
Gulab Jamuns
2 Std. 30 Min
Bloody Mary Soup
25min
Beef Kebabs with Monkey Gland Sauce
2 Std.
Best Beer Battered Fish
30min