Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 500 g water
- 4 large eggs
- 200 g bread, diced (1.5 cm)
- 3 Tbsp olive oil
- 560 g cos lettuce, cut in strips
Dressing
- 240 g olive oil
- 150 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 60 g anchovy fillets, in oil, drained
- 2 tsp mustard
- 3 Tbsp lime juice
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
- 70 g water
- Voeding
- per 6 portion
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy French Dressing
5min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20h 45min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Caesar Salad Dressing
5min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13u. 20min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45min
Prawn Tempura Rolls
2h 40min
Aïoli
5min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Best Beer Battered Fish
30min