Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh parsley leaves
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 40 g coconut oil
-
200
g raw squid rings
of whole baby squid, cleaned, cut in pieces - 200 g fresh octopus, cleaned, cut in pieces (2 cm)
- 1 - 2 pinches saffron threads, to taste
- 200 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
-
200
g fresh mussels, cleaned, debearded
of cockles - 320 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
- 160 g tomatoes, cut in pieces (3 cm)
- 80 g dry white wine
- 730 g water
-
2
tsp fish stock paste
of vegetable stock paste - 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2823 kJ / 674.7 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 581.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 Min
Slow-cooked Veal Stew
2 Std. 10 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 Min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 Std.
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20 min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Kiwi and Raspberry Chia Pudding (No Added Sugar)
4 Std. 15 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min