Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fine bulgur wheat (see tip)
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g fresh curly parsley, cut in pieces
- 250 g plum tomatoes, halved, seeds removed
- 45 g spring onions, cut in pieces
- 10 g fresh mint leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 651.3 kJ / 155.7 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 208.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 Min
Caesar Salad Dressing
5min
Houmous
13h 30min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 Min
Middle Eastern Brunch
1h 20min
Tahini dip (tarator)
5min
Tzatziki
20 Min
Guacamole
5min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40 min
Salsa Verde
10min
Baba Ganoush
1h