Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fine bulgur wheat (see tip)
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g fresh curly parsley, cut in pieces
- 250 g plum tomatoes, halved, seeds removed
- 45 g spring onions, cut in pieces
- 10 g fresh mint leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 651.3 kJ / 155.7 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 208.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Baba Ganoush
1h
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20h 45min
Tahini dip (tarator)
5min
Hummus
5min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Tzatziki
20min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20 min
Houmous
13 godz. 30 min