![Plum and Blackberry Upside-Down Cake Plum and Blackberry Upside-Down Cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0254C26D-B443-434E-8C33-C5845389D080/Derivates/581CFEB8-8800-4C47-BE7A-9D61CB39E5D0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 50 g light brown muscovado sugar
- 2 - 3 plums, halved, stone removed then cut in wedges (5 mm)
- 175 g fresh blackberries
- 200 g caster sugar
- 1 medium egg
- 1 tsp vanilla extract
- 150 g plain flour
- 175 g milk
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1456 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 51.2 g
- Vetten
- 14.2 g
Alternatieve recepten
Apple cake
1 Std.
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 Std.
Pistachio Almond Twists
45 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Blueberry Bakewell Traybake
1 Std. 30 Min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 Std. 30 Min