Compatibele versies
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 150 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 50 g pecan nuts
- 300 g pumpkin flesh, cut in pieces (3 cm)
- 200 g cooking apples, peeled, cored, quartered
- 150 g rolled oats
- 100 g raisins
- 380 g light brown sugar
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch ground cloves
- 5 medium eggs
- 200 g plain flour
- 1 tsp baking powder
Topping
- 240 g sugar
- 50 g unsalted butter, soft
- 60 g cream cheese (see tip)
- 10 g lemon juice
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1781 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot Cake Cookies
35 Min
Cranberry Orange Scones
30min
Blueberry Cheesecake
5 Std.
Chocolate Beetroot Muffins
30min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 Std. 20 Min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 Std. 5 Min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30min
Chocolate Beetroot Cake
2 Std. 20 Min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 Std. 30 Min