Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White Chocolate Cheese Mousse
- 70 g digestive biscuits
- 200 g double cream
- 100 g white chocolate, small pieces or callets
-
¼
vanilla pod, seeds only (see tip)
of ½ tsp vanilla bean paste, seeds only (see tip) - 200 g cream cheese
Sous-vide Strawberries and Assembly
- 400 g strawberries, hulled and halved, or quartered if large
- 2 pieces orange zest (1 cm x 3-4 cm)
- ¼ tsp ground cinnamon (optioneel)
- 1500 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Assorted Chocolate Truffles
2 Std. 50 Min
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Vanilla Sugar
72 Std.
Vanilla Yoghurt
13h
Crème Pâtissière
15 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Walnut Brittle
1 godz. 30 min
Caramelised White Chocolate Bark
18 Std.
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5h