Apparaten en Accessoires
Fruit Sauce (Coulis)
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh fruit (e.g. berries, mangoes), room temperature, cut in pieces as needed (see tip)250 g
-
caster sugar adjust to taste (see tip)75 g
-
lemon juice15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2.1 mg
Eiwitten
0.3 g
Calorieën
385.5 kJ /
92.2 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
24 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Lavender Shortbread
1u.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6u. 25min
Béchamel Sauce
15min
Fruit sauce (coulis)
10min
Peach Pavlova
5u. 30min
Choux Pastry
2u.
Béchamel Sauce
15min
Custard
15min
Caramel Sauce
1u. 30min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Custard
15min
Vanilla Custard
15min