Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudding
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 80 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 180 g caster sugar
- 80 g milk
- 10 g cocoa powder
- 1 orange, thinly sliced (3 mm)
- 150 g self-raising flour
- 1 pinch fine sea salt
- 2 medium eggs
- 2300 g water, boiling, for steaming
Chocolate Sauce
- 120 g dark chocolate, small pieces or callets
- 120 g double cream
- 40 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2094 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 30.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mince Pies
1 Std. 10 Min
Christmas Pudding
14 Std. 30 Min
Sticky Toffee Puddings
1sa
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 Std. 25 Min
Chocolate Sauce
10 Min
Sticky Toffee Puddings
1sa
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1sa
Dundee Cake
3h 10 min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6 Std. 20 Min
Spotted Dick Pudding
2 Std. 45 Min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1sa
Lemon Drizzle Cake
1sa 30 dk