Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g butter, soft, plus extra for greasing
- 160 g pears (approx. 2) peeled, cored, diced (1 cm)
- 1 tsp lemon juice
- 60 g light brown sugar
- 1 large egg
- 50 g golden syrup
- ½ tsp baking powder
- 100 g self-raising flour
- 25 g cocoa powder
- 1000 g water, for steaming
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farmhouse Fruit Cake
1 godz. 20 min
Rich Shortcrust Pastry
25 menit
Dundee Cake
3h 10min
Shortcrust pastry
5 menit
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Cornish Pasty
1 Std. 30 Min
Apple and Blackberry Pudding
1j 15 menit
Garibaldi Biscuits
40 Min
Hot Cross Buns
3 godz. 50 min
Bara Brith
10h
Eccles Cakes
1h 45 min
Bramley Apple Shortcake
1 godz. 20 min