Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g butter, soft, plus extra for greasing
- 160 g pears (approx. 2) peeled, cored, diced (1 cm)
- 1 tsp lemon juice
- 60 g light brown sugar
- 1 large egg
- 50 g golden syrup
- ½ tsp baking powder
- 100 g self-raising flour
- 25 g cocoa powder
- 1000 g water, for steaming
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lavender Shortbread
1 Std.
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Apple and Blackberry Pudding
1 Std. 15 Min
Simnel Cake
3h
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1 Std. 55 Min
Dundee Cake
3h 10min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Apple Parkin
1 Std. 40 Min
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min