Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pitted dates
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 180 g water
Sticky Toffee Sauce
- 60 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 60 g soft brown sugar
- 75 g golden syrup
- 40 g milk
- ¼ tsp vanilla extract
Sticky Toffee Puddings
- 40 g unsalted butter, soft
- 110 g dark brown sugar
- 150 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- 1 large egg
- 700 g water, for steaming
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1416 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 11.5 g
Alternatieve recepten
Bakewell Tart
1h 50 min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45 min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 Std.
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Chocolate Tiffin
2h 30 min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Scottish Tablet
2 Std. 15 Min
Irish Cream and Pistachio Fudge
4h 25min
Masala Cherry Tiffin
2h 30 min
'Chip Shop' Curry Sauce
25 min
Ginger Flapjacks
1h 30min
Yorkshire Pudding
1 Std.