Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 35 g icing sugar
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 1 egg yolk, from medium egg
Filling
- 120 g blanched almonds
- 65 g unsalted butter, soft
- 90 g caster sugar
- 2 medium eggs
- ½ tsp natural almond extract
- 120 g raspberry jam
- 1 Tbsp flaked almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 22.7 g
Alternatieve recepten
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Shortcrust pastry
5 min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Ginger Flapjacks
1h 30min
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min