Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g blanched almonds
- 100 g currants
- 100 g raisins
- 100 g mixed candied peel
- 75 g glacé cherries, halved
- 270 g plain flour
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 220 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 220 g light brown sugar
- 4 large eggs
- 1 tsp mixed spice
- 1 tsp baking powder
- 2 Tbsp whisky
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1976 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 23.2 g
Alternatieve recepten
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Orange and Marmalade Cake
1h 15 min
Chelsea Buns
1h 30min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Quick Christmas Cake
2h 25 min
Bara Brith
10h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Farmhouse Fruit Cake
1h 20min
Madeira Cake
1h 30min
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min