Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g beetroot, peeled, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 20 g onions
- 1 green apple (approx. 100 g), cut in quarters
-
2 - 3
sprigs fresh coriander, leaves only, to taste
of 2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste - 2 Tbsp extra virgin olive oil
- 10 - 20 g lemon juice
- ¼ tsp salt, adjust to taste
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste (optioneel)
- 1 pinch sugar, adjust to taste (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 350 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chunky Coleslaw
5 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Beetroot Salad
10 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
5-Second Traffic Light Salad
5 Min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Carrot and Coconut Salad
5 Min
Pink Salad
10 min