Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortbread
- 65 g granulated sugar
- 200 g plain flour
- 170 g unsalted butter, diced
Salted Caramel and Assembly
- 250 g sugar
- 1030 g water
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 tsp lemon juice (see tip)
- 80 g double cream
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 15 g vinegar
- 200 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 624 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lavender Shortbread
1 Std.
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Buttercream Icing
5 min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Chelsea Buns
1h 30min
Chocolate Tiffin
2 Std. 30 Min
Yule Log
3 Std.
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 Std. 45 Min
Chocolate Fudge Icing
5 min
Bakewell Tart
1h 50min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Scones
30min