![Pear and Blueberry Crumble Pear and Blueberry Crumble](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A83BBCDC-9DF6-42B7-A48B-5CC6DF2C75EF/Derivates/0CC77336-DEDC-4E0C-A4CB-CCD3263EDD31.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble Topping
- 70 g wholemeal flour
- 120 g plain flour
- 100 g light brown sugar
- 80 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 1 tsp baking powder
- 50 g oat flakes
- 50 g flaked almonds
Pear Filling
- 1 orange, thin peelings of skin and juice (approx. 50 g)
- 30 g light brown sugar
- 600 g ripe pears cored, quartered
- 1 tsp ground cinnamon
- 150 g fresh blueberries
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1955 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 70.9 g
- Vetten
- 17.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb Crumble
55 min
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9h
Apple Parkin
1h 40min
Apple and Blackberry Pudding
1h 15 min
Shortcrust pastry
5 min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 Min
Lavender Shortbread
1 Std.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Ginger Flapjacks
1h 30min