Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 shallot, halved
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 80 g risotto rice
- 40 g white wine
-
220
g chicken stock, hot
of 220 g vegetable stock, hot - 5 g unsalted butter
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2745 kJ / 655 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Mashed Potatoes
45min
Béchamel Sauce
15 menit
Cauliflower Cheese Soup
30min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Béchamel Sauce
15 menit
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1h 25 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Apple Crumble and Custard
4h