![Rhubarb Crumble Rhubarb Crumble](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BC1AB231-7F57-4D6A-9E55-E9A198C1FC88/Derivates/741A3DAE-C6C7-489E-B9BD-7B06DA2A7246.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g almonds
- 100 g unsalted butter, soft
- 200 g plain flour
- 150 g sugar
- 1 Tbsp vanilla sugar, homemade (see tip)
- 1 pinch fine sea salt
- 650 g rhubarb, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Yorkshire Pudding
1h
Cauliflower Cheese
50min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Shortcrust pastry
5min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Rhubarb Fool
1h 10min
Bread Sauce
1h 25 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Stewed Rhubarb with Orange
10 Min
Victoria Sponge
1h 10min
Ginger Flapjacks
1h 30min