![Butterfly Cakes Butterfly Cakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6F284A26-6C01-4AA1-BF29-8DB068277F09/Derivates/EA794A70-B10E-428F-B40C-1800D369FB93.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fairy Cakes
- 210 g self-raising flour
- 185 g caster sugar
- 1 tsp baking powder
- 185 g unsalted butter, soft
- 3 large eggs
- 1 tsp vanilla extract
- 1 Tbsp water, hot
Filling
-
240
g raspberry jam
of 240 g gooseberry curd - icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 657 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Yorkshire Pudding
1h
Toad in the Hole
1h
Mince Pies
1h 10min
Buttercream Icing
10 Min
Chocolate Bourbons
45min
Chocolate Easter Nests
50min
Chocolate Tiffin
2 Std. 30 Min
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5j
Easy Chocolate Cake
1 Std. 15 Min
Victoria Sponge
1h 10min
Ginger Flapjacks
1h 30min
Classic Flapjack
55min