Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pitted dates
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 180 g water
- butter, for greasing
Sticky Toffee Sauce
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
-
60
g soft brown sugar
of 60 g brown sugar -
75
g golden syrup
of 75 g honey - 40 g milk
-
¼
tsp natural vanilla extract
of ½ tsp vanilla sugar, homemade
Sticky Toffee Puddings
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
-
110
g dark brown sugar
of 110 g brown sugar - 150 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- 1 egg
- 700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Bakewell Tart
1 godz. 50 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h
Sticky Toffee Puddings
1h
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 godz.
Chocolate Tiffin
2h 30min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Hot Cross Buns
3h 50min
Victoria Sponge
1h 10min
Ginger Flapjacks
1h 30min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Yorkshire Pudding
1h