![Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2eaa25a8-cc79-402a-8924-98d859c28bed/Derivates/3353403c-29cd-46f6-b86d-280deb763a4f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 200 g strawberries, hulled, halved
- 50 g Amaretto (optional)
- 30 g unsalted butter, diced
- 200 g Braeburn apples, peeled, cored, cut in pieces (2 cm)
- 200 g fresh blackberries (see tip)
- 100 g golden caster sugar
Crumble
- 50 g hazelnuts
- 50 g almonds
- 100 g plain flour
- 50 g rolled oats
- 90 g golden caster sugar
- 100 g unsalted butter, diced
Crème Anglaise
- 1000 g water
-
300
g double cream
of whole milk - 5 egg yolks, from medium eggs
- 50 g caster sugar
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 612.8 kJ / 147.2 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 71.4 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb Crumble
55 min
Raspberry and Apple Crumble
1 godz. 5 min
Rhubarb crumble
45 min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Bread Sauce
1h 25 min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Stewed Rhubarb with Orange
10 Min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Lemon Posset
2h 40min
Curried Parsnip Soup
30 min