Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 200 g strawberries, hulled, halved
- 50 g Amaretto (optional)
- 30 g unsalted butter, diced
- 200 g Braeburn apples, peeled, cored, cut in pieces (2 cm)
- 200 g fresh blackberries (see tip)
- 100 g golden caster sugar
Crumble
- 50 g hazelnuts
- 50 g almonds
- 100 g plain flour
- 50 g rolled oats
- 90 g golden caster sugar
- 100 g unsalted butter, diced
Crème Anglaise
- 1000 g water
-
300
g double cream
of whole milk - 5 egg yolks, from medium eggs
- 50 g caster sugar
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 612.8 kJ / 147.2 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 71.4 mg
Alternatieve recepten
Pear and Blueberry Crumble
45min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Pear Frangipane
1h 30min
Rhubarb Crumble
55min
Rhubarb Fool
1h 10min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25 min
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1h
Rich Shortcrust Pastry
25min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Lemon Posset
2h 40min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min