Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g double cream
- 100 g Greek yoghurt
- 300 g homemade rhubarb compote, cold or room temperature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 25.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min
Bread Sauce
1h 25min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 min
Rhubarb Crumble
55min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Celeriac and Apple Soup
55min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Brandy Butter
10 min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Lemon Posset
2u. 40min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min