Apparaten en Accessoires
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
gingernut biscuits plus extra for garnishing120 g
-
fresh gooseberries plus extra for garnishing500 g
-
caster sugar150 g
-
double cream300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
2854 kJ /
682 kcal
Vetten
42.4 g
Koolhydraten
70.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Berries
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Rhubarb Fool
1u. 10min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Lemon Posset
2u. 40min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6u. 25min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1u. 10min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Gooseberry Curd
1u.
Rhubarb Crumble
55min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1u. 30min
Raspberry and Apple Crumble
1u. 5min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1u. 20min