![Gooseberry and Ginger Biscuit Layers Gooseberry and Ginger Biscuit Layers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0D05B941-9461-48B3-9E8D-A244AE3EB150/Derivates/372ABF49-428B-41C2-9D3C-150B65D05C3B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g gingernut biscuits, plus extra for garnishing
- 500 g fresh gooseberries, plus extra for garnishing
- 150 g caster sugar
- 300 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2854 kJ / 682 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 70.5 g
- Vetten
- 42.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Cheese
50 Min
Rhubarb Crumble
55 min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Vegetable Soup
35 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Brandy Butter
10 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Mornay Sauce
15min