Apparaten en Accessoires
Apricot and Nut Stuffing
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
8 portions
Ingrediënten
-
dried apricots120 g
-
boiling water120 g
-
wholemeal bread torn in pieces220 g
-
walnut halves100 g
-
blanched hazelnuts100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh sage leaves10
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mace¼ tsp
-
onions quartered300 g
-
unsalted butter diced50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
358 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
1404 kJ /
338 kcal
Vetten
23 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
22 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Very Thermomix® Christmas
63 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Bread Sauce
1u. 25min
Yorkshire Pudding
1u.
Christmas Bread Sauce
15min
Rhubarb Crumble
55min
Brandy Butter
10min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1u. 55min
Bread Sauce
1u. 25min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Spiced Red Cabbage
1u. 10min
Ginger Flapjacks
1u. 30min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1u. 45min
Toad in the Hole
1u.