Apricot and Nut Stuffing
TM5 TM6

Apricot and Nut Stuffing

4.8 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 120 g dried apricots
  • 120 g boiling water
  • 220 g wholemeal bread, torn in pieces
  • 100 g walnut halves
  • 100 g blanched hazelnuts
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 10 fresh sage leaves
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp mace
  • 300 g onions, quartered
  • 50 g unsalted butter, diced

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1404 kJ / 338 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
22 g
Vetten
23 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
358 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten