![Gooseberry Curd Gooseberry Curd](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3F8B10B1-D2CA-4FB6-B567-34D22937D90F/Derivates/F8522A2A-D905-4506-8F6D-023BDD746EA3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g fresh gooseberries, rinsed and drained
- 80 g lemon juice
- 100 g unsalted butter, diced
- 360 g caster sugar
- 5 large eggs
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 350.2 kJ / 83.7 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 15.1 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb Crumble
55min
Shortcrust pastry
5 Min
Lemon Curd
1 Std.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25u.
Marzipan
10 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 Min
Summer Pudding
8h 30min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Stewed Rhubarb with Orange
10 Min
Seville Orange Marmalade
2h 30min