![Sticky Jamaican Ginger Cake Sticky Jamaican Ginger Cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1FAC9D12-D5F5-4E87-BE8D-A0CDBF0B27AB/Derivates/D99F9166-90C7-4153-99CE-639976534B88.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g self-raising flour
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground mixed spice
- 2 Tbsp ground ginger
- 110 g unsalted butter, soft
- 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g crystallised ginger
- 110 g dark brown muscovado sugar
- 280 g evaporated milk
- 110 g golden syrup
- 110 g treacle
- 1 medium egg
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1023 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 9.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb Crumble
55 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 Std.
Shortcrust pastry
5 Min
Bara Brith
10 Std.
Lavender Shortbread
1 Std.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Farmhouse Fruit Cake
1 Std. 20 Min
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Ginger Flapjacks
1h 30min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min