Sticky Jamaican Ginger Cake

Sticky Jamaican Ginger Cake

4.7 38 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 25u.
14 slices

Ingrediënten

  • self-raising flour
    225 g
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • ground mixed spice
    1 tsp
  • ground ginger
    2 Tbsp
  • unsalted butter soft
    110 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    40 g
  • crystallised ginger
    20 g
  • dark brown muscovado sugar
    110 g
  • evaporated milk
    280 g
  • golden syrup
    110 g
  • treacle
    110 g
  • medium egg
    1

Voeding per 1 slice

Calorieën 245 kcal / 1023 kJ
Eiwitten 4.1 g
Vetten 9.1 g
Koolhydraten 36.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...