Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh parsley leaves
- 120 g onions, quartered
- 300 g red peppers, seeds and stalk removed, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 200 g chorizo, peeled, cut in pieces (0.5 cm)
- 300 g Bomba paella rice
- 800 g chicken stock
- 1 pinch saffron
- 250 g raw prawns, peeled
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 25 g lemon juice
- 1 lemon, cut in slices for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2583 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Crab & Prawn Linguine
25 Min
Seafood Risotto
40min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Seafood Risotto with Chorizo
1 Std. 5 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min