
Apparaten en Accessoires
Chinese Pork with Vegetables
Voorbereiding 45min
Totaal 1u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
pork fillet sliced (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger freshly grated1 tsp
-
red onions cut in wedges150 g
-
red peppers sliced (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
carrots sliced (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
water1280 g
-
Chinese five spice1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
oyster sauce70 g
-
mangetout trimmed100 g
-
baby pak choi roughly chopped150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh red chilli sliced diagonally1
-
roasted, unsalted cashew nuts2 Tbsp
-
spring onions sliced diagonally2
Voeding per 1 portion
Calorieën
414.6 kcal /
1735 kJ
Eiwitten
30 g
Vetten
10.6 g
Koolhydraten
47 g
Vezels
3.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Simple Ideas
201 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland