Apparaten en Accessoires
Chinese Pork with Vegetables
Voorbereiding 45min
Totaal 1u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
pork fillet sliced (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger freshly grated1 tsp
-
red onions cut in wedges150 g
-
red peppers sliced (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
carrots sliced (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
water1280 g
-
Chinese five spice1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
oyster sauce70 g
-
mangetout trimmed100 g
-
baby pak choi roughly chopped150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh red chilli sliced diagonally1
-
roasted, unsalted cashew nuts2 Tbsp
-
spring onions sliced diagonally2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
30 g
Calorieën
1735 kJ /
414.6 kcal
Vetten
10.6 g
Vezels
3.5 g
Koolhydraten
47 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simple Ideas
201 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Curry Noodles with Pork
45 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chilli con Carne
40 min
Chicken Étouffée
45 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min