Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 50 - 100 g onions, to taste
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 30 g oil
- 50 - 100 g Thai red curry paste, to taste
- 200 g coconut milk
- 200 g water
- 400 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royals), peeled, cut in bite-sized pieces
- 100 g carrots, cut in bite-sized pieces
- 15 g fish sauce
- 2 tsp sugar
-
2 - 3
makrut lime leaves
of fresh makrut lime leaves - 600 g chicken breasts, skinless, diced (3 cm)
- 150 g frozen green peas
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1914 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli Con Carne
35 dk
Green Curry Chicken
55 Min
Quick Beef Massaman Curry
40 dk
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Prawn Curry
30 Min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Easy Satay Chicken
30 Min
Chicken Korma
40 dk
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Butter Chicken
50 Min
Quick Thai chicken curry
40 dk