Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Lamb Koftas
1 Std. 30 Min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Prawn Cocktail
15min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min