![Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66EF5A87-4456-464D-88C5-2B53DEDDC780/Derivates/306d1d70-6543-4912-a234-b85d1c85e189.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Sous-vide Poached Eggs
30min
Seared Steak Rocket Salad
35 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13sa 15 dk
Shellfish Nage with Champagne
1ωρ. 5 λεπτ.
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Turkish Spiced Lamb Bites
1 godz. 30 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min