Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Steak Provençal Pie
2 Std. 15 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 godz. 25 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Marmalade-glazed Ham
1h 50 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min