Compatibele versies
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Butter
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 - 4 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 10 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- ½ - 1 tsp coarse sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g unsalted butter, soft
Vegetables and Steaks
- 3 - 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g sunflower oil, plus extra for brushing
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 500 g water
- 400 g broccoli florets
- 4 sirloin steaks (3.5 cm thick)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4543 kJ / 1084 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 81 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Steak au Poivre
20min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Chicken Salad
1h 20min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1j
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 Min