Roast Potatoes with Rosemary and Garlic

4.8 422 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 10min
6 portions

Ingrediënten

  • water
    500 g
  • potatoes (see tip), peeled, quartered (approx. 5 cm)
    1000 g
  • vegetable oil
    4 Tbsp
  • coarse sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • garlic cloves lightly crushed, to taste
    5 - 6
  • fresh rosemary leaves only
    4 sprigs

Voeding per 1 portion

Calorieën 213.3 kcal / 892.4 kJ
Eiwitten 3.5 g
Vetten 9.6 g
Koolhydraten 30.2 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 1.4 g
Natrium 14 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...