Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp beef stock paste, homemade, crumbled - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4238.9 kJ / 1013.1 kcal
- Eiwitten
- 77.2 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 64.5 g
- Verzadigd vet
- 27.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1050.6 mg
Alternatieve recepten
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 Std. 25 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Lamb Spezzatino
1h 45min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Sticky Chilli Beef
55 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1 Std. 15 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min