Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp beef stock paste, homemade, crumbled - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4238.9 kJ / 1013.1 kcal
- Eiwitten
- 77.2 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 64.5 g
- Verzadigd vet
- 27.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1050.6 mg
Alternatieve recepten
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2h 25 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Spam Fritters with Tomato Sauce
50min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 Std. 25 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min