Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 Std. 25 Min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Steak and Kidney Pudding
5h
Sticky Chilli Beef
55 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Scotch eggs
50 Min
Steak Provençal Pie
2 Std. 15 Min