Compatibele versies
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied Italian
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 150 g carrots, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Roasted Garlic and Parmesan Mash
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic bulb
- 1 tsp olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (5 mm)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 350 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5255 kJ / 1259 kcal
- Eiwitten
- 79 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Sticky Sesame Chicken
40min
Braised Lamb Shanks
3h 20min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Sticky Chilli Beef
55min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1h 15min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Curry Noodles with Pork
45min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h