Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Barbecue Sauce
- 3 garlic cloves
- 20 g rapeseed oil
- 250 g tomato passata
- 120 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw cane sugar
- 70 g mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp chilli powder
- 2 tsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
Pork ribs
- 700 g pork spare rib, cut in pieces (3 cm x 10 cm, see tip)
- 15 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 400 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- ½ tsp salt
- rapeseed oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4148 kJ / 991 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1591 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
Steamed Siew Mai
5j
Pollock in Champagne Sauce
Geen beoordelingen
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10 dk
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40p
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5 min
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30p
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20p
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 dk
Rosemary and Sea Salt Bread
1 Std. 55 Min