Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
- 3 tbsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp five-spice powder
- 1000 g water
- 1 tbsp white vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 566 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 2627 mg
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1sa
Braised pork belly
55 dk
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Pineapple Pork Ribs
1sa 10 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min