Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
- 3 tbsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp five-spice powder
- 1000 g water
- 1 tbsp white vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 566 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 2627 mg
Alternatieve recepten
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Sweet and sour pork ribs
40min
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Soy Sauce Chicken
45min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3u. 40min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min