Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Five-spice powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
-
2
cinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)
of 1 tbsp ground cinnamon - 6 cloves
Hong Kong style roasted pork belly
- 2 tsp salt
- 1 tbsp caster sugar
- 1 piece pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm
- 2 tbsp coarse sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2466.2 kJ / 589.5 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Crispy Roast Pork Belly
4 godz. 25 min
Pork Trotter Jelly
8h
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3u. 40min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min