Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Five-spice powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
-
2
cinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)
of 1 tbsp ground cinnamon - 6 cloves
Hong Kong style roasted pork belly
- 2 tsp salt
- 1 tbsp caster sugar
- 1 piece pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm
- 2 tbsp coarse sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2466.2 kJ / 589.5 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Braised pork belly
55 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40 min
Taiwanese three cup chicken
20min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Yu Sang
1 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min