Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Five-spice powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
-
2
cinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)
of 1 tbsp ground cinnamon - 6 cloves
Hong Kong style roasted pork belly
- 2 tsp salt
- 1 tbsp caster sugar
- 1 piece pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm
- 2 tbsp coarse sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2466.2 kJ / 589.5 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Spring onion pork ribs
1h
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Braised pork belly
55min