Compatibele versies
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnut halves
- 6 fresh basil leaves
- 125 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2103 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Sicilian Salad
30 Min
Wild Rice and Tuna Salad
50 Min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1u.
Piñarita
5min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 Min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 Std. 20 Min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 Std. 40 Min
Low Carb Breakfast Frittata
40 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min