Compatibele versies
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnut halves
- 6 fresh basil leaves
- 125 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2103 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
Alternatieve recepten
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Low Carb Breakfast Frittata
40 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Easter Cream Pastries
1h 15 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
English Brunch
50 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5sa 30 dk
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min