Compatibele versies
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnut halves
- 6 fresh basil leaves
- 125 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2103 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1j 15 menit
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1j
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1h 45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1j
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1j 10 menit
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1j 10 menit