Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower Salad
- 400 g cauliflower, cut in florets (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
Beef and Mushrooms
- 60 g olive oil
- 500 g sirloin steak, cut in pieces (3 cm)
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 garlic clove
- 200 g fresh button mushrooms, quartered
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 30 g water
- 10 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2303.5 kJ / 550.6 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1005.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Chicken Salad
1h 20min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40min
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Beef with Mushrooms
30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min