![Chicken with creamy vegetable sauce Chicken with creamy vegetable sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/813dbe0c-6dac-4778-bf28-b85a07236187/Derivates/467489ad-17c0-474e-8d99-44ebff3a7f44.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 130 g carrots, cut in pieces
- 60 g celeriac, cut in pieces
-
25
g fresh parsley, leaves only
of 25 g celery leaves -
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 600 g chicken breasts, cut in strips (5 x 2 cm)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g button mushrooms, cut in slices
- 30 g plain flour
- 100 g cream
- 1 tsp Worcestershire sauce (optioneel)
- 1 tsp lemon juice
- 30 g butter, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1432 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1 Std.
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Beef with Mushrooms
30 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Chicken Étouffée
45 Min