
Apparaten en Accessoires
Chicken with creamy vegetable sauce
Voorbereiding 30min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
water400 g
-
carrots cut in pieces130 g
-
celeriac cut in pieces60 g
-
fresh parsley leaves only25 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chicken breasts cut in strips (5 x 2 cm)600 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms cut in slices150 g
-
plain flour30 g
-
cream100 g
-
Worcestershire sauce (optioneel)1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
butter cut in pieces30 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
342 kcal /
1432 kJ
Eiwitten
39 g
Vetten
16 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland