Compatibele versies
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (1 cm)
- ½ lemon, thin peelings of skin
- 35 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp sweet paprika
- 300 g carrots, cut in pieces
- 150 g red pepper, cut in pieces
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g wild rice
- 1000 g water
- 100 g cream
- 2 tsp wholegrain mustard
- 20 g cornflour
- 15 g fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2616 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 47.7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 25.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Honeyed Chicken
25 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 Std. 5 Min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Beef Stroganoff
1sa
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 dk
Tomato and Basil Chicken Stew
35 dk
Greek Style Pork Stew
30 Min