
Apparaten en Accessoires
Chicken with creamy vegetable sauce
Voorbereiding 30min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
water400 g
-
carrots cut in pieces130 g
-
celeriac cut in pieces60 g
-
fresh parsley leaves only25 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chicken breast fillets cut in strips (5 cm x 2 cm)600 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
freshly ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms cut in slices150 g
-
flour30 g
-
cream100 g
-
Worcestershire sauce (optioneel)1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
butter cut in pieces30 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
342 kcal /
1432 kJ
Eiwitten
39 g
Vetten
16 g
Koolhydraten
10 g
Vezels
2.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland