
Apparaten en Accessoires
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
lemons zest and juice1 - 2
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon juice50 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
404 kcal /
1693 kJ
Eiwitten
30 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
19 g
Vezels
2.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland