
Apparaten en Accessoires
Steamed Thai-style fish cakes
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
18 pieces
Ingrediënten
-
oil for greasing
-
fresh makrut lime leaves (see tip), stalks removed2 - 4
-
fresh green beans trimmed100 g
-
spring onions (approx. 40 g), cut in pieces2
-
white fish fillets (e.g. cod, haddock), cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste to taste30 - 50 g
-
coconut cream60 g
-
egg white1
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
water1000 g
-
long red chilli thinly sliced, to garnish1
Voeding per 3 pieces
Calorieën
202 kcal /
840 kJ
Eiwitten
22 g
Vetten
11 g
Koolhydraten
4 g
Vezels
1.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland